NOSFE

NOSFE November 22, 2020

Fondatorul primei trupe de trap din Romania, Unchiul Benz, pe nume NOSFE, sau WORSH, așa cum s-a lansat la Roma, lansează în prmeieră la Radio Da, piesa Tembleque, piesă în duet cu Alexandra Stan Sak Noel feat. Los Tioz.

Piesele cu care NOSFE s-a auzit pe radio au fost File De Poveste (feat Raluca), Lamare și Brasil. Artistul a cochetat cu zona mainstream încă de la Condimente, în featuring cu Ruby, care a strâns 74.000.000 de vizualizări, succes care a determinat și un cooking show prezent pe platforma lui de YouTube. A adus în trap acel vibe cu iz latino, imagine păstrată și conturată în următorul hit, DĂI, cu aproape 7.000.000 de vizionări.
Nosfe continuă trendul albumului BRASIL, cu influențe braziliene, sud americane și balcanice.
Tembleque-Shke theTemblequeare mai multe semnificașții, budincă desert pe bază de lapte de cocos renumită în bucătăria puertoricană, este o mișcare de dans și oraș din Spania.
În 2020 NOSFE a lansat albumul BRASIL, cu influențe braziliene, sud americane și balcanice. Piesa Tembleque este realizată alături de Dj-ul internațional Sak Noel și Alexandra Stan. Sak Noel este considerat cel mai bun DJ din Spania și este nominalizat în cadrul Latin Grammy, câștigător al IDMA, certificat în nenumărate rânduri cu Discuri de Aur și Platină. Cu aproape 1 miliard de vizionări pe YouTube, Alexandra Stan este unul dintre artiștii români de top, binecunoscuți la nivel mondial pentru mai multe piese de succes precum Mr. Saxobeat, Lemonade, Get Back (ASAP) și diverse colaborări cu artiști precum Daddy Yankee, Mohombi, Inna, Havana.
Compozitori: Isaac Mahmood Noell, Petre Octavian – Ioachim, Stinga Adelina, Crețan Vlad – Darius
Editor: Roton Music Publishing, Media Pro Music, Barnaton, Seek Music Familia, Ethos Music

 

 

 
Current track

Title

Artist