Mugur Podaru – CEC Bank

Mugur Podaru June 29, 2021

Infiintata in 1864 printr-o lege inaintata chiar de catre domnitorul Alexandru Ioan Cuza, CEC Bank (pe atunci Casa de Economii si Consemnatiuni) este mai agila ca niciodata, desi este decanul de varsta al sistemului financiar bancar din Romania.

Digitalizarea “intinereste” institutia iar aceasta se vede si in profilul clientelei care nu mai consta de multa vreme doar in persoana de varsta a treia. Tot mai multi clienti sub 35 de ani si companii se alatura portofoliului bancii.

Aceasta pentru ca, in ultima perioada, CEC Bank a venit cu o serie de premiere pentru piata bancara din Romania legate de ceea ce la modul general este cunoscut drept fintech banking.

Cea mai recenta dintre acestea, lansata chiar la inceputul acestei saptamani, este inițierea de plăți din conturile de la alte bănci prin aplicația de Mobile Banking a CEC Bank.

Noua funcționalitate în aplicația de Mobile Banking vine la doar trei luni de la implementarea de către CEC Bank a primei funcționalități Open Banking: vizualizarea conturilor și tranzacțiilor de la alte bănci și instituții financiare.

Despre ce presupun aceste noi servicii dar si despre planurile de viitor ale bancii vom discuta cu Mugur Podaru, Director Operatiuni la Distanta al CEC Bank.

NOCASH

cu Sergiu Cone

More info
Current track

Title

Artist