Marcel Dorian

Daniel Ignat May 17, 2021

Pasionat încă de mic de film, obișnuia să se furișeze în cinematograful local din Oradea pentru a vedea filme. După terminarea liceului, a urmat Dreptul dar nu l-a practicat după terminarea facultății , și în schimb s-a apucat de actorie, jucând pentru câțiva ani la teatre din Oradea.

Cu un buget de aproximativ 1000 de euro a facut filmul Mr. Big Man Hollywood un film modest despre dorinta de a crea a unui artist wannabe vs. asteptarile societatii. Cu filmul acesta a ajuns la Short Film Corner de la Cannes în 2010.

După această experiență, Marcel a dat la Actorie în Cluj, iar după s-a mutat în Londra unde a găsit foarte repde proiecte în care se poate implica. Printe producțiile mari în care a jucat putem aminti “Black Widow” de la Marvel sau “Baptiste” și “This is going to hurt” pe BBC.

Alături de o echipă bună a realizat un film la standarde înalte, numit “Introspectrum Motel”. Decomadată este disponibil pe Amazon doar în Marea Britanie și în SUA, dar în curând va fi disponibil și în restul Europei.

LA PER’TU

Cu Daniel Ignat

More info
Current track

Title

Artist