Dr. Monica Pop

Dr. Monica Pop December 10, 2020

– Toate bolile oftalmologice se moștenesc. Atenție la momentul concepției unui copil. Orice fel de impact exterior respectiv orice fel de alcool, o țigară, o tableta, nu mai vorbim de narcotice sau o viroza afectează sănătatea copilului. Doi din 10 copii care se nasc în aceste condiții, se nasc cu malformații oftalmologice foarte grave.
– În orice perioadă imunitatea este un lucru foarte important. Eu cred că pe plan modial a scăzut foarte mult. Stresul scade foarte tare imunitatea. La copii severitatea prost înțeleasă a părinților duce la stres în rândul copiilor, care poate conduce clar la scăderea imunității.
– Eu nu sunt de acord să se spună virusul ucigaș. Comunicarea trebuie făcuta altfel. Rata de mortalitate este foarte mică față de numărul de infectați și a induce panică inseamnă ceva foarte rău.
– Legat de infecțiile nosocomiale, am luat niște măsuri în spitalul în care activez, măsuri pe care orice manager de spital le poate lua, dacă vrea. Este al cincelea an în care nu am avut nicio infecție nosocomială.
Current track

Title

Artist