Ciprian Homm

Ciprian Homm February 19, 2021

Comportamentul tău e suma deciziilor pe care le ia creierul după ce analizează rațional sau emoțional ceea ce se întâmplă. Puțini știu însă că sistemul de evaluare este puternic influiențat de hormonii care circulă prin noi, în doze mai mari sau mai mici.

Tu ai o preferință de evaluare a realități pentru că ai învățat să ai succes într-un anumit fel. Studiile pe creier au arătat că simpatia și antipatia sunt presetate hormonal din cauza faptului că nu suntem întotdeauna dispuși să acceptăm perspectiva celuilalt. Dacă vrei să ști și *DE CE SE ÎNTÂMPLĂ ASTA?* ascultă o nouă perspectivă a compatibilități dintre oameni.

Odată înțeles faptul că cei asemeni ție îți sunt mai simpatici vei putea în timp detecta comportamentele ostile. Sau, dacă înțelegi modelul EADN pe care îl propun în această emisiune, poți să înveți încă trei limbi străine pentru a te înțelege cu oricine.

Reține doar atât : tu, ca majoritatea oamenilor, ai o preferință în a evalua realitatea – rațională, emoțională sau bazată pe ce spune *gura lumi*. Ce face mintea ta cu toate astea ști doar TU.

 

 
Current track

Title

Artist