Cătălin Maftei

Sergiu Cone April 6, 2021

In aceasta emisiune analizam comerțul electronic. Cum facem autentificarea în mediul online pentru a autoriza tranzacțiile de plati, folosind noul standard 3D Secure 2.0 – intrat în vigoare din acest an.

Până la sfârșitul anului trecut introduceam datele cardului și așteptam un SMS cu codul de autorizare a plății. De acum SMS-ul dispare și va câștiga tot mai mult teren biometria: autorizarea cu amprenta, in principal. Cum vom proceda în continuare pentru a evita refuzul tranzacțiilor de plati online prin card?

Invitatul NO CASH este Cătălin Maftei, CEO C-Solution, expert în domeniul plăților online, cu o experiență de peste 20 de ani.

Compania, la care este fondator si proprietar, a dezvoltat procesatorul plăți.online încă din 2002 și a lansat, în premieră pentru România, conceptul de pachetomate – terminale amplasate în locații de proximitate, de unde clientul își poate ridica oricând produsele comandate, în drum spre birou sau spre casă.

Asadar, cum a reactionat piata la trei luni de la introducerea noii versiuni a standardului 3D Secure 2.0. Reactia comerciantilor si mai ales, a consumatorilor. Ce functioneaza si unde este nevoie de recalibrari pentru ca toata lumea sa inteleaga ce are de facut?

NOCASH

cu Sergiu Cone

More info
Current track

Title

Artist