Andrei Dudoiu

June 8, 2021

“Seedblink, platforma romaneasca de finantare startup-uri prin crowdfunding, a obtinut de la investitori 3 mil. Euro pentru a se dezvolta la nivel continental. Cota initiala adresata investitorilor de retail, de 550.000 euro, s-a subscris in numai 20 de minute, astfel ca s-a decis dublarea ei.
Lansata in 2019, pe platforma Seedblink s-au derulat deja 43 de campanii de finantare, care au atras 18 mil. Euro de la peste 5.000 de investitori, persoane fizice si fonduri de investitii, din 15 tari.
Ce presupune crowdfunding-ul si cum poti face si tu investitii in cele mai dinamice si promitatoare companii de tehnologie, chiar daca nu sunt cotate la bursa?
De asemenea, care sunt planurile viitoare ale platformei Seedblink care isi propune sa devina platforma de investitii cu cea mai mare crestere din Europa. Deocamdata acest obiectiv este atins la nivel regional (CEE).
Doar pentru 2022, sunt bugetate venituri de 3 mil. euro (de trei ori mai mult fata de obiectivul pentru 2021), 100 de noi companii listate pe platforma Seedblink si 30.000 de conturi de investitori.
O discutie cu Andrei Dudoiu, co-founder & CEO Seedblink, un fost bancher cu o experienta de top management de peste 20 de ani, dintre care 15 la Banca Transilvania.”[There are no radio stations in the database]