Alexandra Velniciuc

Alexandra Velniciuc February 24, 2021

Teatrul Elisabeta începe un nou capitol și lansează, începând cu luna martie, o stagiune online, în care veți avea ocazia să vedeți câteva dintre producțiile sale de succes. În parteneriat cu platforma românească online Cineclic, care oferă spre vizionare filme și seriale exclusiv românești, vă oferim șansa de a vă bucura din confortul propriei case de unele dintre cele mai iubite comedii.
– Stagiunea online se adresează românilor de pretutindeni. De la bucureștenii care ne-au trecut pragul la sediu, la cei pe care i-am vizitat noi în deplasările din țară, și până la cei aflați la sute sau mii de kilometri distanță de casă.
– Premiera va avea loc vineri, 12 martie, începând cu ora 20:00 (GMT+2), când veți putea viziona pe platforma Cineclic comedia „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” în format UltraHD, disponibilă pentru numai 48h! Veți avea șansa de a viziona o comedie care s-a jucat, de la premieră și până acum, doar cu casa închisă.
– Tot ce va rămâne de făcut este să vă înregistrați pe Cineclic și să achiziționați un bilet pentru Teatrul Elisabeta, în valoare de 8 euro (39 lei).
– În costul acestui bilet aveți acces timp de 48h la înregistrarea spectacolului, pe care o puteți vedea ori de câte ori doriți. Mai mult decât atât, în costul biletului includem materiale pe care le veți regăsi exclusiv pe Cineclic – interviuri cu actorii, imagini din culise și multe altele.

 
Current track

Title

Artist