SĂ VORBESC CU TINE

Event info
Date: februarie 24, 2021
Time: 19:00
Event: https://fb.me/e/4Qosovzrt
Details

SĂ VORBESC CU TINE de Ana Maria Bamberger, o comedie despre iubire cu Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu în rolurile principale, va fi difuzată în regim de live streaming chiar de Dragobete.
„Un spectacol luminos, organic, expresiv, sensibil, melodios, plin de fantezie, ritmat, cu o chimie minunată. Antoaneta și Daniel dansează pe melodiile foarte bine alese, se sărută, se încurcă în firele telefoanelor, se caută și se găsesc, se pierd, se regăsesc, își vorbesc, și sunt, pur si simplu… Nina și Patrick! Bucurie, umor, sensibilitate, imaginație, talent, sinceritate. Ce poți să-ți dorești mai mult?” (Ana Maria Bamberger)
Recenzii:
„Nina îl iubește pe Patrick, iar Patrick o iubește pe Nina. Nimic complicat. Însa în povestea noastră, telefonul este al treilea personaj, martor, confesor, accesoriu, mijlocul principal de comunicare. SĂ VORBESC CU TINE, să comunicăm, să avem curajul să ne asumăm ce simțim ar putea fi mesajul acestui spectacol.” (Raluca Tulbure)
„SĂ VORBESC CU TINE e despre noi, cei mereu îndrăgostiți. E ceva mistuitor și magic în felul în care-și transpun artistic aparițiile actorii Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu, îndrăgostiții scenei românești de azi.” (Horia Ghibuțiu)
„E acolo o imensă fragilitate omenească, splendid pusă în scenă. Antoaneta și Daniel au îmbrăcat atât de frumos și de atingător pielea vulnerabilității noastre, cea de toate viețile.” (Ana Barton)

Trailer: https://vimeo.com/438867598
„Să vorbesc cu tine” de Ana Maria Bamberger
Cu: Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu
Light Design: Ștefan Vasilescu
Un spectacol work in progress de Antoaneta Cojocaru
Durata: 80 de minute
O producție: Teatrelli

Add to Google Calendar

Add Now
Current track

Title

Artist