Povești magice de primăvară

Event info
Date: aprilie 24, 2021
Time: 18:00
Details

Ziua Floriilor, este zi de sărbătoare și pentru Teatrul Național pentru Copii „ABRACADABRA” care împlinește, în această primăvară, chiar de Florii, 20 de ani de când copiii s-au urcat pe scena teatrului și au devenit eroii din poveștile românilor.

Magicianul Poveștilor și asistenții săi vor invita în fața dumneavoastră personaje de poveste, nu va lipsi Iepurașul Drăgălașul iar Buna Poveștilor va alege pentru voi poveștile cele mai frumoase. Zâna Primăvară îi va ruga pe parinți să o ajute să stabilească legătura „live”cu voi dragi copii și împreună, ne vom aminti cu toții de formula magică „ABRACADABRA”. Aveți posibilitatea să intrați în direct rostind „eu pot, eu sunt magician” un îndemn care ne dă putere și speranță. Frumoasele povești magice de primvară vor anunța cea mai importantă sărbătoare creștină de peste an „Învierea Domnului”.

Magicianul Poveștilor vă invită pe cei mici dar și pe copii mari la un spectacol interactiv, o întâlnire magică cu „povestea” de care avem cu toții atâta nevoie. De unde au florile nume așa de frumoase, de ce este Asinul un animal sfînt, de când au apărut Lăcrămioarele veți afla dacă o să fim împreună în direct pe 24 aprilie de la ora 18.

Un spectacol de familie, o sărbătoare, la care pot participa toți cei care cred în puterea copilăriei!

Current track

Title

Artist