Gașca Zurli prezintă spectacolul „Iuti – Prietenul la nevoie se cunoaște”

Event info
Date: aprilie 25, 2021
Time: 18:00
Details

Gașca Zurli îl prezintă, în premieră, pe Iuti, cel mai nou personaj din lumea Zurli. Pe 25 aprilie, Iuti și Gașca Zurli îi învață pe copii și părinți lecția iertării și a prieteniei, într-un spectacol unic, jucat în ziua de Florii.

Emoția și veselia vor face echipă și vor pleca din mijlocul Bucureștiului și vor ajunge în casele românilor din toată lumea. În acest spectacol copiii fac cunoștință cu cel mai nou personaj din Gașca Zurli, Iepurașul Iuti.

El este campionul tuturor lucrurilor făcute repede și bine. Chiar în timp ce pregătea cadourile și surprizele de Paște, Iuti a fost răpit de vrăjitoarea Tura Vura. Ce vor face prietenii lui din Gașcă și cum vor reuși să-l salveze, descoperim cu toții într-un spectacol interactiv și educativ marca Zurli.

Acum spectacolele Zurli îți aduc idei prin care poți să creezi momente speciale la tine acasă. Cu fiecare spectacol Gașca Zurli aduce în sufrageria spectatorilor veselia și bucuria, împreună cu o temă care ajută părinții și copiii să se exprime mai bine, să se cunoască și să se apropie mai mult.  Spectatorii vor trăi emoții frumoase și își vor aminti că nimic nu e mai important decât iubirea celor care contează cu adevărat.

Gașca Zurli vă intră și de această dată în casă, prin momente speciale, integrate în show.

Spectacolul se va transmite live online, pe platforma de livestreaming streamerse.net, în ziua de 25 aprilie, de la ora 18.00. Până la data evenimentului, spectatorii vor primi de la Gașca Zurli toate detaliile despre cum show-ul de pe scenă ajunge direct în casă la ei.

Află mai multe detalii pe www.zurli.ro

Current track

Title

Artist