Programului Start-Up Nation dedică un sub-pilon pentru românii din diaspora

Written by on iulie 21, 2022

Microîntreprinderile și firmele mici și mijlocii românești noi se pot înscrie, începând de marți, 19 iulie 2022, ora 10.00, la programul Start-Up Nation, ediația a treia, prin care statul le promite fonduri nerambursabile de maximum 200.000 de lei fiecare, în anumite condiții.Ca element de noutate față de proiectul de procedură precedent, apare finanțarea separată pentru românii din diaspora, care revin în România și fac aici investiții.

În afara celor 10.000 de beneficiari prognozaţi pentru Pilonul de bază va fi un sub-pilon dedicat strict românilor din Diaspora, cu 1.000 de beneficiari.

Perioada de înscriere va fi de 30 de zile lucrătoare, mai exact până în data de 1 septembrie, ora 20:00.

În cadrul etapei de înscriere pentru cei doi piloni, respectiv Start-Up Nation România şi Start-Up Nation Diaspora, aplicanţii, cu profilul, user şi parola generate, vor completa, semna electronic, încărca şi transmite formularul electronic de înscriere pe platforma informatică granturi.imm.gov.ro .

Sursă: https://www.rotalianul.com/start-up-nation-2022-pentru-romanii-din-diaspora-inscrieri-se-pot-face-pana-la-1-septembrie/

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *[There are no radio stations in the database]