Rețeta săptămânii!

Scris de în aprilie 20, 2021

Rulada de pulpe de pui cu brie si cotto

600 g

Pulpe de pui dezosata

150 g

Prosciutto cotto

150 g

Branza Brie

1 legatura

Patrunjel

2 catei

Usturoi

50 ml

Ulei de masline

50 g

Unt

120 ml

Vin alb

5 g

Cimbru

Mod de preparare:

Intindem pulpele pe tocator, le acoperim cu folie de plastic, iar cu un ciocan de snitele le aplatizam putin, cu grija sa nu spargem carnea. Punem sare, piper, cimbru, usturoi tocat marunt, patrunjel tocat si ulei de masline, iar pe centrul pulpelor asezam cate o felie de sunca si bucatele de brie. Rulam pulpele si le legam cu o sfoara de bucatarie.

Intr-o tigaie punem pulpele la prajit in ulei de masline cu unt, le rumenim bine, apoi turnam vinul alb si lasam sa se evapore alcoolul.

Acoperim cu o folie de aluminiu si introducem la cuptorul incins la 170°C timp de 40 de minute.

Servim alaturi de piure de cartofi sau orez.

Pofta buna!


Opiniile cititorilor

Lasă un Răspuns

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Continuă să citești

Radio DA

Un radio pentru toată diaspora

Current track

Title

Artist