CÂȘTIGĂ UN BILET LA „CINE ESTE SUPERMAMI”- GAȘCA ZURLI

Written by on martie 4, 2021

REGULAMENT CONCURS – CÂȘTIGĂ UN BILET LA „CINE ESTE SUPERMAMI”- GAȘCA ZURLI

Campania promoţională este organizată şi desfaşurată de S.C. ”EUROETNIC” S.R.L., persoană juridică de naţionalitate română, cu sediul social în Municipiul Bucureşti, str.George Georgescu – prin Justiţiei nr.54, nr.10, sector 4, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti sub nr.J40/13701/2007, având Cod Unic de Înregistrare RO 22123560, denumită în continuare “Organizator”, legal reprezentată de Massimo la Forgia, în calitate de Director General
decide organizarea concursului Castiga un bilet la “Cine este SuperMAMI?” va avea loc în perioada 04.03.2021 ora 12:00 – 06.03.2021 ora 10.00, pe pagina de facebook RADIODA – https://www.facebook.com/RadioDAradioDiaspora
Art. 3. Pentru a se înscrie în concurs, participanţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii adiţionale faţă de cele precizate în Regulamentul Oficial de Concurs General, publicat integral pe www.radioda.ro:
1. Participantii se pot inscrie o singura data in concurs.
2. Să dea,, like” paginii de Facebook Gasca Zurli si a RadioDA
3. Să pună o postare pe pagina proprie de facebook despre spectacolul #CineesteSuperMAMI (postarea trebuie să fie publică) și să dea tag paginii Gașca Zurli în postare si paginii RadioDA
4. Să lase la comentarii un mesaj dedicat mamei.
Art 4. În cadrul concursului se va acorda 5 ( cinci) premii:
5 Bilete pentru spectacolul online difuzat live pe platforma de streaming Streamerse . Toate detaliile despre accesare se găsesc pe www.zurli.ro.

Art. 5. Condiţii specifice pentru validarea, acordarea şi revendicarea premiilor: Nu se poate acorda contravaloarea premiului în bani. În cazul refuzului câştigătorului de a beneficia de premiu (prin refuzul unui câştigător însemnând că respectivul câştigător nu doreşte să între în posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres şi neechivoc), sau în cazul imposibilităţii validării sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fără nicio despăgubire din partea Organizatorului.
Art. 6. Modalitatea de atribuire a premiilor: câștigătorul va fi ales in data de 06 Martie 2021, ora 10.00 de catre RadioDA prin platforma www.random.org.
Se vor desemna 5 ( cinci) căștigători dintre participanții care înscriu un raspuns valid la comentarii, la postarea de concurs de pe pagina de facebook a RadioDA.
Art 7. Câştigătorii vor fi anunţati pe pagina de facebook RAdioDA in data de 06.03.2021. Castigatorul este obligat sa ne trimita in maximum 24 de ore de la anuntarea acestuia pe pagina de Facebook RAdioDA, un mesaj privat cu adresa de e-mail unde i se va trimite ulterior codul de acces pe platforma de streaming Streamerse , impreuna cu mentiunea Câștigător concurs CASTIGA UN BILET LA “Cine este SuperMAMI?”.
Datele cu caracter personal sunt solicitate strict in scopul validarii castigatorului, urmand ca ulterior acestea sa fie sterse din evidentele Euroetnic.
Regulamentul concursului este disponibil spre consultare pe www.radioda.ro.
Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.
Prezentul regulament a fost întocmit în data de 04 martie 2021 şi va fi adus la cunoştinţă participanţilor pe pagina www.radioda.ro si pe pagina de Facebook cu cel puţin 24 de ore înaintea acestuia sau în limita timpului disponibil.
SC EUROETNIC SRL

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *[There are no radio stations in the database]