Legendara formație britanică “Queen” ar putea lansa un album nou

Written by on februarie 15, 2021

După moartea lui Freddie Mercury, trupa Queen nu şi-a mai continuat parcursul muzical o bună perioadă de timp. Lucrurile aveau să se schimbe în 2009, atunci când Adam Lambert a cântat pentru prima oară cu Queen, iar în 2010 avea să devină solistul neoficial al formaţiei. Acum la un deceniu distanţă există şi perspectiva unui nou album Queen. Radio Da vă invită să aflați aceste noutăți:

O piesă “semi nouă” a debutat în 2020, de fapt un remake la “We Are the Champions” numit “You Are the Champions”, dedicat celor care luptau cu pandemia din linia întâi. Roger Taylor se declară deschis la înregistrarea unui nou album, iar Adam Lambert se declară oricând pregătit să cânte pe un nou disc Queen. Întrebarea e cum vor reacţiona fanii, mai ales cei care îl divinizează pe Freddie, considerat de mulţi unul dintre cei mai mari vocalişti din toate timpurile.

Totuși, declarația lui Adam Lambert din 2019 pare să contrazică potențialul unei colaborări compoziționale:

Lumea mereu întreabă dacă vrem să înregistrăm piese împreună. Nu sunt sigur că are sens, deocarece nu are fi Queen, pentru că pentru mine Queen este Freddie Mercury.

Surse:

https://www.infomusic.ro

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Queen_(band)


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist