Festivalul We Love Retro se întoarce!

Written by on ianuarie 27, 2021

Încă din 2014, We Love Retro a devenit unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din România. Fiecare ediție este memorabilă și surprinde prin producție și line-up diversificat și reaprinde nostalgia iubitorilor de muzică retro.

Ediția din 2021 este programată pentru data de 6 martie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

We Love Retro – ediția anilor 2000 te va întoarce în timp și-ți va aminti de cele mai tari hituri care au făcut senzație în acea perioadă, piese care au fost nelipsite de la orice petrecere, cu care ai copilărit și pe care în mod sigur le știi.

Line-up We Love Retro Anii 2000:

T.A.T.U feat Julia Volkova vor pregăti un show incediar, în care vor răsuna hituri cunoscute de întreaga lume: “All The Things She Said”, “Not Gonna Get Us”, “All About Us” și multe altele. Primul album a câștigat discul de platină internațional.

Las Ketchup a acaparat topurile muzicale în anii 2000. Hitul “Asereje (The Ketchup Song)” a devenit numărul 1 mondial și a vândut șapte milioane de exemplare, album cu 12.000.000 de copii și niște versuri nebune, fredonate de toată lumea.
Sonique a culminat prin ascensiunea muzicală, topurile mondiale de la începutul anilor 2000, cu piese ca “Sky”, “I put a spell on you” şi “It Feels So Good”.

Danzel este cel mai cunoscut pentru single-ul său din 2004 “Pump It Up!”, care a ajuns în top 10 în toată Europa. Alte piese de senzație: “Put Your Hands Up in the Air!” , “My Arms Keep Missing You”.

DJ Aligator a făcut senzație la nivel mondial cu single-ul “The Whistle Song” din albumul său de debut din Payback Time din 2000, dar și cu albumul The Sound Of Scandinavia. Alte hituri de senzație: Lollipop, Turn Up The Music, Stomp.

Fly Project este una dintre cele mai de succes trupe românească, care a debutat în anii 2000. Single-ul “Raisa” a devenit imediat hitul numărul 1 din toate cluburile din Romania.

Surse:

https://www.infomusic.ro


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist