Joaquin Phoenix va interpreta rolul lui Napoleon!

Written by on ianuarie 20, 2021

Câștigător la premiului Oscar pentru rolul din “Joker” Joaquin Phoenix are în plan un nou proiect cinematografic, un film despre viața împăratului Napoleon. Producția este intitulată “Kitbag” aceasta fiind finanțată de către Apple Studios, regizorul acestui proiect fiind Ridley Scott.

Prima colaborare a lui Ridley Scott cu Joaquin Phoenix a avut loc în urmă cu 20 de ani, în realizarea producției “Gladiatorul” , interpretare ce ia adus o nominalizare la premiile Oscar. A doua nominalizare a venit pentru “Walk the Line”, în care actorul l-a interpretat pe Johnny Cash, iar a treia nominalizare a fost primită pentru “The Master”, film despre fondatorul Scientologiei.

Cât despre noua pelicula cinematografică ce este încă la stadiul de proiect, Apple Studios dezvăluie că povestea v-a fi spusă din perspectiva lui Josephine, soția lui Napoleon Bonaparte. O poveste ce va prezenta ascensiunea lui Napoleon, de la soldat la împărat, cuceririle sale dar și relația sa cu soția.

Care este filmul vostru preferat?

Surse:
https://deadline.com/2020/10/ridley-scott-joaquin-phoenix-napoleon-epic-kitbag-wraps-the-last-duel-today-1234597342/amp/


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist