Sărbători în pandemie

Written by on decembrie 15, 2020

Un mic ghid despre pregătirile pentru primul Crăciun în pandemie: cum petrecem în siguranță alături de cei dragi.

 

Cu toții am simțit modul în care acest an ne-a schimbat viețile, ne-a făcut să fim mai atenți și mai preocupați de sănătatea noastră și a celor din jur. După o lungă așteptare, sărbătorile se apropie, iar legătura dintre oameni in aceste momente este una din ce în ce mai strânsă, onorând obiceiurile, tradițiile și valorile creștine ce ne fac poporul de astăzi demn de numele purtat.

Cu toate acestea, trebuie să ținem cont de avertizările experților și de normele de siguranță impuse, pentru a putea să-i protejăm în continuare pe cei dragi, astfel încât, Crăciunul viitor să fie unul normal, ca odinioară!

Pentru a putea face acest lucru, și a petrece timp alături de cei dragi responsabil, iată câteva sugestii pe care experții alături de Radio Da vi le propun:

  1. Evitați întâlnirile și reuniunile aglomerate – știm că această perioada este una dedicată petrecerii timpului alături de cei dragi, de aceea o alternativă propusă de către experți este întâlnirea în mediul online sau așa numitele video-call-uri, păstrând autenticitatea unei discuții fizice însă eliminând riscul răspândirii noului virus.

 

  1. Achiziționați cadourile prin intermediul site-urilor online: știm că spiritul sărbătorilor trezește dorința de a dărui, însă, în această situație delicată prin care omenirea trece, trebuie să ne oferim nouă și celor din jur un cadou de o importanță mare: sănătatea! Putem face acest lucru prin cumpărarea de cadouri prin intermediul site-urilor ce oferă livrare, astfel dumneavoastră, pe lângă cadoul ales, dăruiți și sănătate, evitând astfel aglomerațiile și posibila expunere la virus.

 

  1. Purtarea corectă a măștii: singura barieră de protecție între noi și virus îl reprezintă masca, așadar mereu asigurați-vă să purtați corect masca pentru a vă putea proteja pe dumneavoastră și pe cei dragi .

 

Împreună putem învinge virusul! Haideți sa  ne bucurăm cu toții de aceste sărbători într-o manieră responsabilă și să ne arătăm dragostea pentru cei dragi protejându-i!

 

Echipa Radio Da vă urează sărbători fericite!


Reader's opinions
  1. Forin   On   decembrie 15, 2020 at 16:42

    Un DA hotarat pentru informatiile pe care le-ati postat. Speram sa treaca pandemia cat mai repede si sa ne bucuram in liniste de RADIO DA! Diaspora chiar avea nevoie de voi. Felicitari!
    Sarbatori fericite tuturor romanilor de pretutindeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist