Viţa de Vie lansează albumul Acustic pe vinil

Written by on decembrie 14, 2020

Vița de Vie lansează albumul Acustic pe vinil, într-o ediție limitată de 500 de bucăți. Albumul Acustic este o colecţie de melodii Vița de Vie reorchestrate, mergând uneori până la clasic, jazz sau bossanova.

„Albumul Acustic este cel mai intens experiment muzical la care am participat până acum. Într-o lume rece, hiper tehnologizată, el reprezintă încercarea noastră de a ne întoarce la elementele simple, naturale. Am realizat zgomotul și viteza în care trăim și lipsa de liniște și detaliu din viața noastră, ne-am speriat că ne transformăm în roboți și atunci am zis stop!

Trebuia sa ne întoarcem în locul de unde a început totul, în punctul zero, și să ne luăm energia de acolo. Călătoria noastră este povestea lui Adam și a Evei, spusă invers.

Am dezbrăcat melodiile vechi de hainele pe care le purtau și am incercat să le decantez într-o formă cât mai apropiată de starea lor originară, cea de emoție. Am scăzut volumul și am crescut intensitatea. De acolo am construit, cu grijă și abnegație, albumul Acustic.

În călătoria noastră am avut onoarea să fim însoțiți de niște muzicieni extraordinari. Mandela Gajol și Mihai Ardelean, care sunt parte integrată a familiei și proiectului Vița de Vie Acustic, apoi Răzvan Suma, Alexandrina, Florin Ochescu, Eugen Caminschi și Raul Kusak”, declara Adrian Despot în 2013 despre acest proiect.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *[There are no radio stations in the database]