Neversea 2021 va avea loc în iulie

Written by on decembrie 14, 2020

Ediția din 2021 a festivalului Neversea va avea loc în luna iulie, noi abonamente fiind puse în vânzare. Primii artiști vor fi anunțați în curând.

Fanii festivalului au votat ca acesta să aibă loc în perioada 8 – 11 iulie. Organizatorii spun că ediția de anul viitor va fi unică și va fi organizată în cele mai bune și sigure condiții, pe plaja din Constanța.

„Suntem încrezători că 2021 va fi anul în care vom dansa pe plaja Neversea din Constanța. Chiar dacă în anul acesta nu ne-am văzut fizic cu zecile de mii de fani, 2020 a venit pentru comunitatea din Constanța cu una dintre cele mai frumoase plaje de pe litoralul românesc, Neversea Beach.

Zeci de mii de constănțeni, dar și turiști s-au relaxat în vibe-uri de festival pe plaja din Constanța în cele mai sigure condiții.

Suntem încrezători că vara anului 2021 ne va găsi într-o cu totul altă etapă, mult mai aproape de normalitatea pe care o așteaptă întreaga lume. Suntem optimiști că în vara 2021 ne vom revedea pe plaja Neversea de unde se văd cele mai frumoase răsărituri”, a declarat Edy Chereji, Director De Comunicare Neversea.

Peste 90% dintre posesorii de abonamente și bilete pentru ediția din 2020 și-au transformat biletele si abonamentele în varianta ANYTIME Pass. Cei care nu au achiziționat încă intrarea pe Insula Visurilor sunt așteptați să se înregistreze pe neversea.com.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading

Current track

Title

Artist