„Are we there”, o poveste în versuri și imagini profunde!

Written by on noiembrie 19, 2020

Olivia Addams a lansat piesa „Are we there”, o nouă poveste în versuri și imagini profunde. În clip, artista ia chipul unei adolescene implicate în diferite situații conflictuale.

„Uneori sunt atât de concentrată pe visul meu încât nu îmi iau timpul necesar să privesc înapoi și săconștientizez ce am făcut până în acest moment. Întotdeauna mă uit la următorul lucru pe care-l am de făcut și mă întreb mereu <>. De fapt, nu destinația este cea care contează, ci călătoria în sine. Știu că poate pare un clișeu, însă este lecția pe care am învățat-o abia recent și care m-a inspirat să scriu această piesă”, a spus Olivia Addams.

„Fiind victimă a bullying-ului, știu cum este să te simți blocat ani de zile în perioada liceului, trăind această problemă, să te întrebi mereu când se va termina. Mesajul meu pentru voi toți este să aveți curaj și răbdare, pentru că totul va fi bine, voi sunteți cei care contați, sunteți importanți și unici, așa că nu lăsați o zi sau o perioadă proastă din viață să vă ia bucuria acestei călătorii frumoase, pe care nu o veți uita niciodată”, a completat artista.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist