RUJURI DE TOAMNĂ. ȚIE CE CULOARE ȚI SE POTRIVEȘTE?

Written by on noiembrie 17, 2020

Dacă ești adepta produselor de make-up și îți place să le potrivești în funcție de anotimp, atunci trebuie să urmărești acest articol. În continuare vom prezenta câteva dintre nuanțele în voga în acest sezon, pe care trebuie să le încerci și tu!

Rujurile sunt un must-have în orice ținută. O nuanță tare nu doar că îți va da încredere în tine, dar te va scoate din anonimat, indiferent de ceea ce alegi să porți.

RUJURI DE TOAMNA 

1.RUJUL ROȘU 

Rujul roșu este o culoare în vogă de mulți ani. Poate fi purtat atât seara, cât și ziua, în funcție de evenimentul la care participi și de ținuta aleasă. Poartă-l atunci când ieși la cină cu prietenii sau chiar când mergi la cumpărături. Nu ai nevoie neapărat de o ocazie specială!

2. RUJUL NUDE 

Această culoare de ruj a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani și continuă să se mențină în top. Culoarea nude poate fi asociată cu zilele liniștite de toamnă sau chiar cu serile alături de persoanele dragi. Poate fi inclus în orice ținută pentru că există o multitudine de nuanțe asociate cu acest „nude”.

3. RUJUL BURGUNDY 

Printre trenduri se menține în continuare și nuanța burgungy care poate fi foarte ușor asociată cu ținutele de toamnă. Așa că dacă ai în dulap bluze sau fuste roșii,maron și galbene trebuie să încerci neapărat acest ruj.

4. RUJUL ROZ 

Rujul roz nu mai este o noutate pentru nimeni, însă rămâne la fel de apreciat și utilizat ca până acum. De obicei, este purtat de adolescente, dar poate fi integrat cu succes și în lookul unei persoane mai în etate. Diferenta o poate face tonul culorii.

 

Tu ce culoare preferi?

Sursă:sanatatesistaredebine.ro


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist